Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Gelati panettoni cioccolatini


Έχει αρχίσει να έχει πλάκα πόσο προσπαθούν να μην ...ενοχλήσουν οι rating agencies. Υποβαθμίζονται αξιόγραφα που έχουν κάλυψη από υποθήκες που έχουν σχέση με Ιταλία. Υποβαθμίζεται ...περιοχή της Ιταλίας (εκτός πια κι αν αποσχιστεί η Σικελία,οπότε πάμε για ...άλλα).  Χτες υποβαθμίστηκαν Γερμανικά νομικά πρόσωπα που έχουν εγγύηση από την Γερμανία.  Να σας ανησυχεί ότι περνάει η πίεση των "Ευρωπαίων" στις εταιρίες αξιολόγησης... Λογοκρισία των αγορών. Το καλό είναι ότι όταν λογοκρίνονται οι αγορές, οι αγορές δεν βλέπουν Μέγκα και Σκάϊ, οι αγορές "ξέρουν".

http://www.moodys.com/research/Moodys-downgrades-ratings-of-12-CMBS-notes-exposed-to-Italy--PR_250880

http://online.wsj.com/article/BT-CO-20120726-718754.html

http://articles.marketwatch.com/2012-07-25/markets/32841526_1_default-risk-downgrades-ratings-agency

Μετά από αυτό σίγουρα οι Γερμανοί θα μας ...επιμηκύνουν (έτσι θα βαφτίσουν την ...προσωρινή στάση πληρωμών) και οι Τράπεζες θα δώσουν πολλάααα δάνεια στους Κοπελουζομυτιληναιοπεριστερορέστηδες και στην ΕΝEL να βάλουν ακριβές και άχρηστες σαβούρες, που δεν έχει, και δεν θέλει να πληρώνει ο λαουτζίκος,  στα βουνά και στις θάλασσες... Κοινώς, "ούστ".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

...και από την άλλη θα κοπούν ίσως και αναδρομικά οι ταρίφες για τα Φ/Β γιαυτό και η επιστολή Μίχαλου στο ΥΠΕΚΑ. Αλήθεια οι "εξαπατημένοι" δεν πρέπει να ξεσηκωθούν τώρα εναντίον όσων τους έσπρωξαν σ' αυτή την απάτη; (Όσο ξεσηκώθηκαν και οι "εξαπατημένοι της χρηματιστηριακής φούσκας του 2000)...