Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Το καημένο το CO2 (που δεν μειώνεται με ΑΠΕ)



http://www.climatedepot.com/2016/12/04/princeton-physicist-if-global-warming-were-any-other-branch-of-science-it-would-have-been-abandoned-a-long-time-ago/

Αν ήταν οποιοδήποτε άλλος κλάδος της επιστήμης, θα είχε τελειώσει εδώ και καιρό. Τόσα χρόνια.  Δεν στέκει.  Χοντρή υπερβολή για το τι κάνει το CO2 στο "θερμοκήπιο". Και όποιος έχει υπομονή, τον ακούει (καθηγητής του Princeton). 

"All the geological evidence indicates that CO2 is a minor player". Εξαιρετική και συγκροτημένη και ολοκληρωμένη η τοποθέτησή του.

Και το πιο αστείο, οι ΑΠΕ που μάς πουλάνε δεν μειώνουν κανένα CO2.

Μετρημένο. Από το Τέξας, στην Γερμανία και οπουδήποτε μετρήθηκαν. Άλλα πράγματα το μειώνουν. Το να μην οδηγούμε πχ, ή να μην ανάβουμε καλοριφέρ.

Μάλλον πάμε σε "αποανάπτυξη" και μάς την στολίζουν. Και παράλληλα, μερικοί "κλέφτες" βγήκαν παγανιά, για ό,τι προλάβουν από την ρευστότητα που έχει το σύστημα. Λιγότερο οδυνηρή καταστροφή κεφαλαίου από άλλες, εναλλακτικές.

Και, φανταστείτε να τριγυρνούσατε  στην ...Κωνσταντινούπολη, λίγο μετά την Σύνοδο της Νίκαιας, περί το 325 μΧ, και να λέγατε "μα γιατί δεν αφήνουν ελεύθερη έκφραση...".  Η  μετά το τέλος του Ψυχρού πολέμου εποχή δεν έχει ακόμα όνομα, αλλά μερικοί προσπαθούν να φτιάξουν Νέα Θρησκεία.  Καλή, δεν λέω, οικολογική. Να δούμε τι θα κάνει ο Τράμπ, που δεν τον χωνεύετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: