Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Με λίγη τύχη θα σκάσει και η φούσκα της κλιματολαγνείας, αν και 7 τρις είναι ...πολλά λεφτά


http://thehill.com/policy/energy-environment/287372-gop-votes-down-funding-for-global-climate-fund  Απλή η είδηση. Σε χώρα με διαχωρισμό εξουσιών, όπου οι φόροι ψηφίζονται από την Βουλή, μπορεί ο προϊστάμενος του Εκτελεστικού να θέλει να χρηματοδοτήσει, αλλά αν δεν συμφωνήσουν οι νομοθέτες, δεν έχει λεφτά για την ...Κλιματική Αλλαγή.




Και πού να βγει το ντουέτο Trump-Prince... Ξέρω, δεν σας αρέσει ο Trump, στην Ελλάδα αρέσει η Κίλαρυ... Αλλά:   Donald Trump calls global warming a "hoax." He claims climate science is "bullshit,"   Το άρθρο είναι από την ...άλλη πλευρά, και κάνει κριτική στους Trump και Pence.  Όμως, ενώ οι περισσότεροι δεν θυμάστε τον τρόμο για τους παγετώνες του 1973-1977, ο τρόμος ήταν πραγματικός, και η φιλολογία η ίδια, με σύμφωνους τους επιστήμονες κλπ. Δεν υπήρχε τότε διαδίκτυο για να διαχέονται οι αρλούμπες απρόσκοπτα. Και χωρίς να είμαι κλιματολόγος, όσα έχω ακούσει υπέρ της "άποψης ότι θερμαινόμαστε" βρωμάνε επιπολαιότητα και επιχειρήματα της πλάκας που καταλήγουν πάντα στην λέξη "πιστεύω". Το ανθρωπογενές θερμοκήπιο δεν προκύπτει, δεν έχει επιστημονική βάση, κι αν δείτε ποιοι γελοιοποιούνται  για να στηρίζουν...  Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει "επιστήμη" για το "κλίμα", αλλά αυτό που ζούμε από το 2003 δεν είναι επιστήμη, είναι ακτιβισμός, θρησκεία, προπαγάνδα, bullshit κλπ. Δεν είναι έτσι η επιστήμη.


http://www.thegwpf.com/uk-government-axes-climate-department/  Αυτό μπορεί να είναι διακοσμητικό (και εμείς βγάλαμε την Κλιματική Αλλαγή από το Υπουργείο, αλλά τώρα την επικαλείται η ..."δεξιά" αντιπολίτευση). Οι Πράσινοι κλαψουρίζουν οι αντιπράσινοι χαίρονται, θα δούμε τι θα γίνει...

http://www.dw.com/en/after-brexit-europe-faces-uncertain-climate-future/a-19402519  Εδώ έχει και λίγο παραμύθι, υποτίθεται ότι η "Ευρώπη" δεν μπορεί να κάνει πίσω στο θέμα της συμφωνίας του Παρισιού... Εέε? Read my lips: Δεν ενέκρινε λεφτά η Αμερικανική Βουλή.  Δεν κάνουν πίσω, λεφτά δεν δίνουν. Και την Αγγλία την ήθελαν οι Ευρωπαίοι για να ψήσει τους Πολωνούς και τους Τσέχους!


http://www.deutscherarbeitgeberverband.de/aktuelles/2016/2016_07_11_dav_aktuelles_schwarze_schwaene.html
Beim "Weltklima" handelt es sich um ein eingebildetes intellektuelles "Gespenst".  Το "Παγκόσμιο Κλίμα" είναι ένα νοητικό, φανταστικό, κατασκεύασμα

Das CO2-Molekül hat in der Natur nur eine einzige Funktion. Es dient den grünen Pflanzen als Nahrungsmittel.  Το CO2 έχει μόνο μία λειτουργία στην φύση. Είναι η τροφή για τα πράσινα φυτά...


http://www.chroniclelive.co.uk/business/business-news/mini-ice-age-could-freeze-11607587  Αν με ρωτήσετε, δεν πολυπιστεύω ότι θα την βρούμε, ούτε από θέρμανση ούτε από ψύξη, υπάρχουν και ένα σωρό θεωρίες ότι μπαίνουμε σε φάση ψύξης, είτε από την ησυχία στις ηλιακές κηλίδες, είτε θα επαναληφθεί η κυκλικότητα των τελευταίων 400.000 χρόνων...

Και σε όλους εσάς που είδαν την απόδειξη στον επερχόμενο θάνατο δια του ψησίματος σε υψηλές θερμοκρασίες, μπορεί να ψηθούμε, ή μπορεί να παγώσουμε, η παρακάτω εικόνα είναι από τις δορυφορικές μετρήσεις που που δείχνουν αυτό που βλέπετε:  1979-2016, η κόκκινη γραμμή είναι ο μέσος όρος, η ζέστη του Φεβρουαρίου του 2016 ήταν το El Nino και ήδη έχει επιστρέψει στα φυσιολογικά του.


Άσχετα με το τι πιστεύουμε, ή τι ισχύει (τα δύο δεν συμβαδίζουν πάντα) δύο πράγματα είναι σίγουρα: 1) Εσείς, εγώ και η χώρα μας έχει πιο σοβαρά θέματα από το Θερμοκήπιο που μετονομάστηκε σε ...Κλιματική Αλλαγή.  Και 2) σε κάθε περίπτωση, οι ΑΠΕ, είτε οι Γερμανικές, είτε οι Ελληνικές είτε στην Σουαζιλάνδη δεν έχουν και δεν μπορούν να έχουν σχέση με Κλιματικές Αλλαγές, ή επιρροή σε όποια έκβασή τους:

α) Όλη μα όλη η βιβλιογραφία και δημοσιευμένα επίσημα δεδομένα δείχνουν ότι μετά 45 χρόνια ύπαρξης και 30 χρόνια επιδότησης, οι ΑΠΕ, όλες οι ΑΠΕ (πλην μεγάλων υδροηλεκτρικών) είναι ηλεκτροδοτικά ασήμαντες και ενεργειακά αόρατες, είτε σε παγκόσμιο είτε σε μεμονωμένο εθνικό επίπεδο.

β) Ακόμα κι αυτές οι ασήμαντες και αόρατες ΑΠΕ είτε σας αρέσουν είτε όχι, δεν εξοικονομούν σημαντικά καύσιμα (έστω και στο ασήμαντο ποσοστό που υπάρχουν) και, κυρίως, όπου μετρήθηκαν δεν μειώνουν κάποιο CO2.  Εκτός λοιπόν εάν υπάρχει άλλος μηχανισμός επιρροής του Κλίματος από ΑΠΕ, οι ΑΠΕ δεν παίζουν στην άσκηση.


Εν τάξει... Όταν θα λέμε στην Κίνα να σταματήσει να μας τρελαίνει με τις εξαγωγές της θα της λέμε να σώσει το Κλίμα... Θα βάζει η Κίνα πολλά (100% διακοσμητικά) αιολικά και εμείς θα παριστάνουμε ότι η Κίνα πρασίνισε. Θα ψάχνουμε για αμφίβολες επενδύσεις με εγγυημένες αποδόσεις και θα επικαλούμαστε το Κλίμα... Μα το είπε ο καταπράσινος Διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας:  Η Κλιματική Αλλαγή είναι ευκαιρία 7 ΤΡΙΣεκατομμυρίων δολαρίων. Για ένα ποσοστό των 7 τρις, ο καθένας γίνεται ...οικολόγος, έτσι δεν είναι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: