Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Το 97% των επιστημόνων (και των μέντιουμ)


97% όλων των εν ενεργεία μέντιουμ συμφωνούν ότι η επικοινωνία με τους νεκρούς είναι πραγματικότητα.

Προσωπικά, εκτιμώ ότι υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που πιστεύουν στα μέντιουμ, από ότι άνθρωποι που πιστεύουν στην καταστροφική ανθρωπογενή αλλαγή. Το επιχείρημα ότι "το 97% των επιστημόνων συμφωνούν" είναι αρλούμπα που χρησιμοποιείται από αρουραίους για να πείσουν τους υπόλοιπους.

Το κλίμα αλλάζει εδώ και 4,5 δις χρόνια (και θα συνεχίσει να αλλάζει). Συνηθίστε το...

Ο άνθρωπος πιθανότατα επηρεάζει το κλίμα (αλλά μάλλον πολύ λιγότερο από τα κυανοβακτήρια ή τον ...Ήλιο -- τάξεις μεγέθους: Ο Ήλιος είναι 10 ή 10^3, ή 10^13 πιο σημαντικός από τον άνθρωπο.

Ο άνθρωπος είναι, πράγματι, ένας από πολλούς παράγοντες, ρίξτε μια ματιά στους υπόλοιπους

Ο μηχανισμός του CO2 που είναι δήθεν αόρατη κουβέρτα ελέγχεται τόσο από την θεωρία όσο και από μετρήσεις. Οι ...υδρατμοί είναι πιο σημαντικοί και η κοσμική ακτινοβολία σημαντικότερη.   Βεβαίως και παρατηρείται αυξομείωση του ατμοσφαιρικού CO2 με την αυξομείωση της θερμοκρασίας, αλλά οι μετρήσεις δείχνουν ότι οι μεταβολές στο CO2 έπονται, ακολουθούν, είναι μετά από τις μεταβολές στην θερμοκρασία.  Το τσιγάρο μάλλον προξενεί καρκίνο, αλλά ποτέ ο καρκίνος δεν προκαλεί τσιγάρα.  Αν θέλετε συνδέσμους σχετικά, στο τέλος αυτής της ανάρτησης 

Και επειδή όλη η κλιματολαγνεία έχει σκοπό να καταστείλει την ζήτηση για ...πετρέλαιο, ή/και να προστατεύσει τις Δυτικές οικονομίες από τις ανερχόμενες Ανατολικές, ή για να κάνει σεφτέ σε Γερμανικές σαβούρες, παρακαλώ σημειώστε ότι:

Ακόμα κι αν πιστεύετε στα μέντιουμ,  ακόμα κι αν πιστεύετε την Χριστοφιλίδου, ή όλα τα πληρωμένα παπαγαλάκια, ακόμα κι ξέρετε εσείς προσωπικά ότι φταίμε για το ανθρωπογενές θερμοκήπιο, και ότι από αυτό θα καταστραφούμε:

1) Πάψτε να φοβάστε το θερμοκήπιο. Από άλλα θα καταστραφούμε.  Πείνα, αρρώστιες, παγετώνες...

2)  Οι ΑΠΕ δεν μειώνουν CO2. Η ύφεση, οι σύγχρονες μονάδες, και τα πυρηνικά το μειώνουν.

Η θερμοκρασία της Γης τα τελευταία 11.000 χρόνια. Προσέξτε πότε άρχισε να ανεβαίνει το CO2, και που βρίσκεται το θερμοκήπιο...:


Η θερμοκρασία της Γης τα τελευταία 400.000 χρόνια. Βασικά πρόκειται για παγετώδη περίοδο που διακόπτεται από λιγότερο παγωμένες περιόδους.  Η τέρμα δεξιά περίοδος είναι τα τελευταία 11.000 χρόνια, και τα αντίστοιχα προηγούμενα διαλείμματα έκανε πιο πολύ ζέστη (προφανώς από ...την Πτολεμαΐδα 5):


Η θερμοκρασία της Γης το τελευταίο μισό δις χρόνια. Μισό δις είναι μεγάλος αριθμός, το 1/8 ΟΛΗΣ της διάρκειας της Γης, και η κλίμακα είναι λογαριθμική για να ...χωράει.  Όποτε κάποιος παπαγάλος σας φέρνει την καταστροφή, να τον ρωτάτε αν ξέρει τι είναι λογαριθμική κλίμακα. Με εξαίρεση τις περιόδους των παγετώνων, έκανε πάντα πιο πολύ ζέστη από ότι σήμερα. Σήμερα, είμαστε σε περίοδο παγετώνων, απλά βρισκόμαστε στο διάλειμμα... Ειδεμή, δεν θα υπήρχαμε! Η εικόνα μεγαλώνει με κλικ:


Και επειδή όλος και κάποιος καφρίλος δεν θα καταλάβει γρι από όλα αυτά και θα πει "μα το 97% των επιστημόνων"...:

Global Warming Alarmists Caught Doctoring '97-Percent Consensus' Claims

The Myth of the Climate Change '97%'

97% Study Falsely Classifies Scientists' Papers, according to the scientists that published them

Είμαι σίγουρος ότι οι εκπομπές με μέντιουμ έχουν μεγαλύτερη ακροαματικότητα από το Econews της Χριστοφιλίδου. Να, ρε Χριστοφιλίδου ιδέα,  πες ότι είσαι μέντιουμ και πούλα τους ό,τι θες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: