Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Οι "πράσινοι" στόχοι της "Ευρώπης" είναι αναγκαστικές Γερμανικές εξαγωγές (σε κορόϊδα)

Η υποκρισία και η απάτη έχουν ξεσκεπαστεί, αλλά οι Γερμανοί ακάθεκτοι στο χυδαίο μερκαντιλιστικό τους πλάνο. "Σώστε τον Πλανήτη και το Κλίμα τις Γερμανικές εξαγωγές ΑΠΕ". Δήθεν μείωση εκπομπών CO2 όταν όλες οι ΑΠΕ της Γερμανίας δεν έχουν εξοικονομήσει ούτε ένα γραμμάριο CO2, αλλά κατάφεραν μια χαρά να υπερδιπλασιάσουν το κόστος του ρεύματος στην Γερμανία, να εξάγουν το 80% της παραγωγής τους σε ΑΠΕ, και να "εξάγουν", δηλαδή να απορρίπτουν το τυχαίο και βλαπτικό ρεύμα από ΑΠΕ στους γείτονές τους που αναγκάζονται να εισάγουν Γερμανικούς ειδικούς μετασχηματιστές για να μπλοκάρουν τις απορρίψεις.  Φυσικά, οι ίδιοι οι Γερμανοί παραδέχονται ότι όλη αυτή η δήθεν ενεργειακή μεταστροφή σε ΑΠΕ είναι ενεργειακά ατελέσφορη, και βλαπτική, αλλά τουλάχιστον "τους βοηθάει να εξάγουν ανεμογεννήτριες".  Οι Γερμανοί μπορεί να έχουν βάλει πολλές (δικές τους) ΑΠΕ το 20% που δεν εξάγουν, αλλά ηλεκτροδοτούνται από ...κάρβουνο.

Στην πτωχευμένη Ελλάδα, που δεν έχουμε επιλογή παρά μόνο ποιόν προσκυνημένο στα τέσσερα να διαλέξουμε, οι ΑΠΕ δεν είναι τίποτα άλλο παρά αναγκαστικό κατοχικό δάνειο.  Βάζουμε ΑΠΕ για να πληρώνουμε Γερμανούς, διαλύοντας την Εθνική οικονομία. Με ένα σμπάρο, πολλά τρυγόνια, μπράβο μας.


http://www.businessinsider.com/r-eu-debate-on-green-energy-targets-pitches-uk-against-germany-2015-8?IR=T  Οι Άγγλοι δεν θέλουν υποχρεωτικές ποσοστώσεις για Πράσινες (Γερμανικές) εισαγωγές, οι Γερμανοί θέλουν υποχρεωτικές τέτοιες ποσοστώσεις. Και φυσικά όλα την δήθεν μείωση εκπομπών, όταν οι ΑΠΕ δεν μειώνουν εκπομπές. Η ύφεση (άντε και τα πυρηνικά) μειώνουν εκπομπές. Και σίγουρα οι ΑΠΕ δεν μειώνουν εξαρτήσεις από Ρωσικό ή άλλο αέριο. Μόνο με αέριο μπορούν να συνυπάρξουν οι ΑΠΕ.

 
http://www.politico.eu/article/duda-climate-emissions-poland/

Οι Πολωνοί το λένε πιο χύμα. Ηλεκτροδοτούνται από κάρβουνο, και σιγά μην δεχτούν να αυτοκτονήσουν... Και τους την πέφτουν οι δήθεν "Ευρωπαίοι" Πράσινοι που εμμέσως πλην σαφώς λένε "δεν είπαμε να μην καίτε κάρβουνο, αλλά μην μας χαλάτε και την δουλειά".

Όπου πάει να χαλάσει το Γερμανικό Πράσινο Πλάνο, τσουπ οι Πράσινοι.  Πλασιέ απάτης με τον μανδύα της οικωλογίας...  Στον Νέο, Made in Germany, Σύριζα τους βλέπω να αναβαθμίζονται.  Φούμο...

Βάζουμε ΑΠΕ επειδή πρέπει να εξάγουν οι Γερμανοί το 80% της παραγωγής τους

Τα αιολικά (και οι ΑΠΕ, γενικά) δεν μειώνουν εκπομπές CO2 (δηλαδή δεν εξοικονομούν καύσιμα). Η ύφεση (η καταστολή της ζήτησης) μειώνει εκπομπές CO2 και καύσιμα

Χρεωκοπήσαμε για ενός έτους επιδοτήσεις σε ΑΠΕτζήδες

Δεν υπάρχουν σχόλια: