Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Οι Γερμανοί θα κόψουν τις επιδοτήσεις σε ΑΠΕ, αν δηλαδή καταλάβει κανείς και τι κάνουν


"The government is trying to have the bill become law on Aug. 1, giving German companies time to apply for rebates, despite last-minute changes demanded by the European Commission".  Δεν παίζονται οι άνθρωποι... Καλά κάνουν.. Προστατεύουν τα του οίκου τους.. Όχι σαν κάτι ξεπουλημένα τομάρια εδώ... Που το μόνο που προστατεύουν είναι τους πλασιέ και τους απετεώνες... Βέβαια, τα τομάρια είναι ξεπουλημένα στους άλλους, τους έξω...

http://www.businessweek.com/news/2014-06-27/german-lawmakers-back-new-clean-energy-law-to-reduce-subsidies

http://stopthesethings.com/2014/07/02/germans-finally-take-the-axe-to-wind-power-subsidies/

και πάντα στο http://www.germanenergyblog.de/
EEG 2.0: Bundestag Passes EEG 2014 Reform Bill After Lively Debate
EEG 2.0 – Something to Run Away From?
10-Point Energy Agenda by Energy Ministry Following Renewables Reform
Ålands Vindkraft: Swedish Green Electricity Certificate System Complies With European Free Movement of Goods Rules (αυτό έχει άλλο ...ενδιαφέρον)

Μοιάζει να μην συμμορφώνονται απόλυτα με την γκρίνια της ΕΕ ότι δηλαδή επιδοτούν την βιομηχανία τους, απαλλάσσοντάς την από τα ΕΤΜΕΑΡ, αλλά τα μειώνουν, κάτι που (χωρίς να καταλαβαίνω από Γερμανική πολιτική ή τον λαβύρινθο των Πράσινων επιδοτήσεων) προέκυπτε από τις εκλογές:  Πανάκριβο ρεύμα λόγω ΑΠΕ. Ζημιά στην βιομηχανία λόγω ΑΠΕ (ας τους απαλλάξουμε όμως χεχεχε). Ζημιά στην ηλεκτροπαραγωγή λόγω ΑΠΕ. Δια ταύτα, μείωση επιδοτήσεων σε ΑΠΕ -- στην Γερμανία.  Εκτός από περικοπές σε επιδοτήσεις, θα φορολογήσουν και ιδιοπαραγωγούς...  Στην κατεχόμενη Ελλάδα, όχι μόνο συνεχίζουμε να επιδοτούμε τις (εισαγόμενες από την Γερμανία) ΑΠΕ αλλά τις διπλο- και τριπλοεπιδοτούμε. Λεφτά υπάρχουν εδώ. Αντέχουμε. 

Από το 2012 μέχρι και αυτός ο ελεεινός blogger είχε γράψει ότι οι Γερμανοί επιδοτούν τις βιομηχανίες τους με τις ΑΠΕ...  Τώρα το πήραν χαμπάρι και οι ...Γάλλοι.

1 σχόλιο:

nikos είπε...


Α.Χατζηχρυσος.Ολόκληρη η Προδοσία στη ΔΕΗ με στοιχεία !

http://aienaristeyein.com/2014/07/02/deh/