Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ανάπτυξη μαϊμού, σε χώρα μαϊμού, με σημαία μαϊμού


Καλή πιπίλα η λέξη "ανάπτυξη" και είμαι 100% υπέρ της "ανάπτυξης". Η ανάπτυξη προϋποθέτει σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του λαού και της Κυβέρνησης. Προϋποθέτει Κυβέρνηση που έχει εκλεγεί και εκφράζει, κάπως, τόσο δα, τον λαό. Προϋποθέτει χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές. Προϋποθέτει ύπαρξη μεσαίας τάξης (ειδεμή είναι μεσαιωνική φεουδαρχία). Προϋποθέτει κάποια αποταμίευση. Προϋποθέτει προϊόντα και υπηρέσιες, και εσωτερική και εξωτερική αγορά για τα προϊόντα αυτά. Απλά, μικροαστικά, παλιομοδίτικα πράγματα.

Έχουμε και λέμε:

Δεν υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ λαού και Κυβέρνησης εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχει, εδώ και τουλάχιστον 20-25  χρόνια προπαγάνδα αρλουμπών και πλαστικών σημαιών που μας περνιέται για "εμπιστοσύνη".

Αυτή η Κυβέρνηση, αμφιβάλω εάν εκφράζει τον λαό. Εξελέγη με εκλογικό νόμο της πλάκας, εγκεκριμένο από τα ίδια Γίδια που προκύπτουν κάθε φορά, από κόμματα αποδεδειγμένα στην έμμισθη υπηρεσία της Ζήμενς και των ντόπιων εκπροσώπων της. Εξελέγη με το δυοῖν κακοῖν προκειμένοιν, ή ψηφίστε μαϊμούδες για να μην σας πάρουν οι κομμουνιστοσυμμορίτες τα σπίτια (Το είδα και το άκουσα, προσωπικά). Με +50, όσο αυθαίρετο όσο η βία και η νοθεία, ή το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ" άλλων εποχών, και ΔΕΝ είμαι "αριστερός".

Το πολιτικό σκηνικό είναι προϊόν τεχνητού αλλοπρόσαλλου αριστερο-δεξιού διχασμού, όπου σοβαροί (;) άνθρωποι παθιάζονται για τα δικαιώματα παρανόμων τύπων, φτωχών, δεν λέω, την ώρα που τα παιδιά τους/μας δεν έχουν να φάνε! 3.000 παρανόμους πιάσαμε ή θα διώξουμε. 100.000 δικοί μας φεύγουν, αναγκαστικά, κάθε χρόνο για δουλειά στην Γερμανία και την Ολλανδία. Είστε πονόψυχος;  Κλάψτε για την αναγκαστική μετανάστευση. Σας μαραίνουν σκηνές από τρένα του Β' ΠΠ;  Υπάρχουν και σήμερα και στέλνουν γκασταρμπάϊτερ στην "Ευρώπη". Που με το που δεν θα χρειάζονται, θα σταλούν πίσω. Αυτή είναι ανάπτυξη; Αυτή είναι η ανάπτυξη της Κεντρικής Ευρώπης!

Αποταμίευση;  Είμαστε σοβαροί;  Επειδή πληρώνει το ΤαχΤαμ για τηλεοπτικές διαφημίσεις περί αποταμίευσης;  Μαζική φυγή κάθε κεφαλαίου που μπορεί, με μαζική και συντονισμένη προσπάθεια απομύζησης κάθε διαθέσιμης ιδιωτικής ρευστότητας. Όχι μόνο στο εισόδημα, αλλά στην περιουσία, κινητή και ακίνητη.  Αυτά είναι μηχανισμός εκδίωξης του ντόπιου πληθυσμού, κύριοι "χαμηλή φορολογία" της ΝΔ.

Εσωτερική και εξωτερική αγορά ντόπιων προϊόντων και υπηρεσιών. Χαχαχάααχα! ΔΕΝ το λένε οι κομμουνιστές, το λέει κάθε σοβαρό οικονομικό έντυπο, ακόμη και στην Γερμανία. Το ευρώ μάς έχει πεθάνει. Οι ευρωκανονισμοί μας έχουν πεθάνει.. Η πρασινάδα μας έχει πεθάνει. Μηχανισμοί παρεμπόδισης ΚΑΘΕ ντόπιας επιχειρηματικότητας, παρεμπόδισης κάθε πρωτοβουλίας,  αμέτε, κύριοι της ΝΔ να ρωτήσετε βιομηχάνους (μην πάτε σε κρατικοδίαιτους και Περιστροκοπελούζους, στους άλλους, αυτούς που κρύβονται, να πάτε). Βεβαίως, να το προτιμήσω από τις υποτιμήσεις πριν το 1999... αλλά δεν φταίω εγώ για αυτές...

Και περιμένετε "επενδύσεις";    Όταν έχετε εξοντώσει τους δικούς σας;  Είστε για γέλια!  Ή απόλυτα ηλίθιοι. Θα μου πείτε ότι δεν φταίτε εσείς, φταίει το Πασόκ και το κράτος παροχών που έφτιαξε, ότι ελέγχεστε από 4-5 ντόπιους επιχειρηματίες και όχι από διαμαρτυρόμενους bloggers, και ο ΚΚ ο Β' που πήγε να κάνει κάτι, πού κατέληξε...  Κατανοητά όλα αυτά. Αλλά κοιτάξτε και σε τι σκ_τά είμαστε.


Τον ΟΤΕ που τον πήρε νύχτα, και όχι 100% νομότυπα, αγοράζοντας ένα πακετάκι από την Μαρφίν (ποιος της έδωσε τραπεζική άδεια, αναρωτιέμαι, της Μαρφίν), τον ΟΤΕ, τον πέρασε ένα χέρι μπογιά και του φόρεσε ομοιόμορφα μπλουζάκια η DT. Και δεν είπε κανείς κιχ.  Τα ΕΛΤΑ δεν θα χρειαστεί να τα περάσουν χέρι μπογιά, είναι ήδη περασμένα, για να μην ξοδευτούν...

Όσο αναπτυξιακή ήταν η εκχώρηση εμπορικών προνομίων σε Ενετούς και Γενούατες παραμονές του 1453, άλλο τόσο αναπτυξίακή είναι και η πολιτική που ακολουθούμε.  Ανάπτυξη με σημαία "ΕΕ" (σημαία μαϊμού είναι η σημαία της "Ε"Ε, δεν υπάρχει "Ε"Ε) είναι σχήμα οξύμωρον. Όσο οξύμωρη είναι η ενεργειακή πολιτική αυτής της "Ρ"ΑΕ...

Τεχνητά διλήμματα, επιλογές μαϊμούδες, με ένα και μόνο ένα σκοπό. Εξανδραποδισμό και επιστροφή σε νεοφεουδαρχία.  Αλλά είστε όλοι διακοπές, και αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Όταν μας έχουν ξεβρακώσει από τα πάντα, τότε, θα διαγραφεί το χρέος. Εκκαθάριση εν λειτουργία. 

Να το πω με πιο λίγα λόγια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: