Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η ...διασφάλιση της παραμονής στο ευρώ και άλλα μετεκλογικά


Είστε σίγουροι βρε λεβέντες;  Το μόνο που διασφαλίζει η ΝΔΠασοκΔημάρ είναι η δήλωση, εκ μέρους μας (τους), ότι θέλουμε(ουν) να είμαστε(είναι) στο ευρώ. Απλά, δεν το ελέγχουν, και δεν διασφαλίζουν απολύτως τίποτα. Το μόνο που διασφαλίζουν είναι ότι θα είναι αυτοί οι συνομιλητές του Ράϊχενμπαχ, και το λέω αυτό σαν προσβολή, όπως εξ άλλου έτσι το εννοούσα όταν το είχα πρωτογράψει, γιατί το έβλεπα να έρχεται...

1) Δεν ξέρουν ποιό είναι το μέλλον αυτού ή άλλου ευρώ.  Πιό πολύ εξαρτάται από την Ισπανία και την Ιταλία (ή την Γερμανία, ή την ...Fed) από ότι από εμάς. Δεν αμφιβάλω ότι πολλοί στην "Ευρώπη" και στην Fed "θέλουν" το ευρώ, αλλά το ευρώ είναι ένα από τα προβλήματα της "Ευρώπης" και δύο (ή τρεις) παγκόσμιοι πόλεμοι λένε ότι δεν είμαστε και τόσο σίγουροι για την σταθερότητά του...

2) Αν ξέρουν στην ΝΔΠασοκΔημάρ, ότι το χρεός μας είναι, ή θα είναι, βιώσιμο, θα περιμένω με ενδιαφέρον να το ακούσω. ΄Η εάν το τραπεζικό μας σύστημα θα συνέλθει, να το ακούσω και αυτό. Εάν εκχωρηθεί σε ξένους ίσως να συνέλθει, αλλά να το δω και αυτό.

Εξακολουθώ να πιστέυω ότι δεν υπάρχουν μαγικά είτε σε δώρα, είτε σε τυπώματα, και ότι η τροχιά μας είναι προκαθορισμένη.

Στο σχολείο, η δασκάλα ρωτούσε την τάξη ερωτήσεις. Πάντα υπήρχαν δύο τρεις γλύφτες που σήκωναν και κουνούσαν το χέρι "κυρία κυρία !"  Κάπως έτσι και τώρα.

28/10/2011 Για ποιο ακριβώς πράγμα θα είναι οι επόμενες Εκλογές;
http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2011/10/blog-post_8605.html
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα φτιάξουν Κυβέρνηση, και σύντομα. Η Suez και η Veolia περιμένουν να ...αναπτύξουν την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, ένα σωρό πονηροί κάτι θέλουν από την απελευθερωμένη ΔΕΗ, και οι ΑΠΕτζήδες χρειάζονται 1-2 δις επειγόντως.  Ή Πράσινη Ανάπτυξη είναι εδώ.

1 σχόλιο:

nikos είπε...

καμιά ανοχή στο σύστημα . σεισμος με Επίκεντρο την Εορδαία http://www.kozan.gr/?p=11921