Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πάμε καλά... Πολύ καλά... Στην εποχή του Κώνστα του Β' του Πωγωνάτου


Όταν πιάσουμε Ιουστινιανό (482 μΧ) θα αρχίσω να ...αγοράζω.   Ανοδικά και τα spreads Γαλλίας, Ισπανίας και Ιταλίας.

Τι εννοούν οι Αλαμανοί όταν ζητάνε Κυβέρνηση ξεκάθαρου Ευρωπαϊκού προσανατολισμού; Πορτογαλικού, Πολωνικού, Γαλλικού, Αγγλικού, Δανέζικου, ή μήπως εννοούν κάτι άλλο;

Άντε, να επιδείξω Ευρωπαϊκό προσανατολισμό:  Η προστασία του Κλίματος από ανθρωπογενή υπερθέρμανση, που μας απειλεί όλους, είναι εθνική προτεραιότητα και πρέπει να αγοράσουμε πολλά αιολικά και φωτοβολταϊκά για να μειώσουμε τις εκπομπές ρύπων και να εισπράττουμε από δικαιώματα άνθρακα (που είναι στα ...€6,61).  Απαιτώ να μου ανεβάσουν τον φόρο άνθρακα για να είμαι πιο Ευρωπαίος. Γελάτε;  Το έχει ψηφίσει η Ελληνική Βουλή αρχές του 2010 (τότε τα δικαιώματα ήταν περί τα €15).

Και ο Ράϊχενμπαχ στρογγυλοκάθεται για να το επιβάλει (αυτό, μεταξύ άλλων: http://hat4uk.wordpress.com/2012/05/07/greek-deadlock-now-the-eus-fiscal-task-force-is-taking-up-permanent-residence-in-athens/.

2 σχόλια:

eryx-t είπε...

Πλάκα θα έχει να πάνε να εγκατασταθούν στη ΡΑΕ και να γίνουνε μαλλιά κουβάρια και να τα γκρεμίσουνε όλα και να πάρει το ποτάμι και τη ΡΑΕ. Πως λένε "με ένα σπάρο δυο τριγώνια"; Η πιο απίθανα υπέροχη εκδοχή!

Ανώνυμος είπε...

Η προπαγανδα της ΝΤΠ

http://www.tovima.gr/ecology/article/?aid=456168