Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σόρυ, αλλά δεν τα πιστεύω όλα αυτά


Και αναφέρομαι στο "διάγγελμα" Παπαδήμου. Καταλαβαίνω γιατί τα λέει, αλλά δεν τα πιστεύω. Ειδικά αυτά που λέει για να μας ψαρώσει.

Ναι, η κατάσταση είναι χάλια, από το 2001-2002 που έσκασε η φούσκα στο ΧΑΑ, και δεν είπε κανείς από την ΤτΕ τίποτα.  Από το 2007-8 που έσκασαν και ξένες φούσκες. Η κατάσταση έγινε χειρότερη με τις πολτικάντικες και διεστραμμένες μανούβρες της απερίγραπτης παρέας 2009-2011. Αλλά ως εκεί. Αν δεν έχουν κάνει ταμείο και  τα κουμάντα τους 6 μήνες που μας έχουν τρελάνει στην φορολογία, είναι προδοτικά ανίκανοι. Αν το έχουν κάνει και δεν το λένε, το καταλαβαίνω.

Μπορεί να το βαφτίσουν κάτι άλλο (πχ. προσωρινή ή αειφόρα ή
δεν ξέρω τι, αλλά θα χρεωκοπήσουμε). Όπως έγραψα και στην Ζάχαρη χτες-προχτές, ο καυγάς είναι πού θα βρούμε ενδιάμεσα λεφτά για την μεταβατική περίοδο και για να μην φάει ζημιά και η ΕΚΤ, που στο κάτω κάτω ξελάσπωσε αυτούς που έπρεπε να φάνε την ζημιά, δηλαδή αυτούς που μας λάδωναν και που μας πίεζαν για να ψωνίζουμε βερεσέ. Βέβαια, αυτά της ΕΚΤ, δεν θα εκπλαγώ καθόλου εάν γίνουν "ευρωσούντ" μέσα στα τρία χρόνια που θα πρέπει να ξεπληρωθούν και τα τριετή LTRO's που δίνει αβέρτα, και όλο και με λιγότερο κολάτεραλ.

Θα προτιμούσα να μην δώσουμε τίποτα άλλο σε ξένους και να αυτοχρηματοδοτηθούμε. Δεν δίνω την ΕΥΔΑΠ για 6 μήνες μισθούς και συντάξεις.  Θα τους τα πάρει εις διπλούν η "νέα" ΕΥΔΑΠ.  Προφανώς οι Μεγάλοι Διαπλεκόμενοι (όχι οι χωματουργοί, οι άλλοι) δεν θέλουν. Δεν θα ξεφορτωθούμε τον φόβο της ελευθερίας σε αυτή την χώρα.

1 σχόλιο:

pollux είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=G_gmtO6JnRs


But, as we are in house, quite at home, let us speak together.
"Va pensiero", in old days, was a political symbol. I'm not a politician
but I can say that if our culture goes on being slain, our Italia will
be "si bella e perduta". So, as the choir has beautifully sung it, we
should join them to sing another time "Va, pensiero !"