Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Κατάλαβαν οι 199 τι ψήφισαν; Έχουν κάνει κανέναν υπολογισμό;


Mπακάλικοι υπολογισμοί δείχνουν και το μέγεθος της κοροϊδίας που ψήφισαν οι 199 (γυμνοσάλιαγκες) και θα υπερψηφίσουν όσοι ψηφίσουν και τον Εφαρμοστικό με αντάλλαγμα καρέκλα.  Με ευνοϊκές για την Ελλάδα παραδοχές, θα πιάσομεν 138% χρέος/ΑΕΠ, το 2020. Θα σας έλεγα τι θα πιάσομεν μέχρι το 2020, και τι θα έχομεν εκχωρήσει, αλλά Σαρακοστή, κωλύομαι. Το εξελάκι μεγαλώνει με κλικ.

Και ο Λαπαβίτσας "...προειδοποιεί πως το νέο Μνημόνιο, όχι μόνο μας οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια σε ασύντακτη χρεωκοπία ή πολυετή δραματική ύφεση, αλλά και η λεγόμενη «ανασυγκρότηση» του κράτους με απολύσεις θα οδηγήσει σε διάλυση του. Και θα αποτελέσει το πρόσφορο έδαφος για την δημιουργία άνομων παρακρατικών θυλάκων μέσα στους κρατικούς θεσμούς, που θα νέμονται την εξουσία του..."

Σε περίπτωση που δεν τους βλέπετε, ήδη υπάρχουν παρακρατικοί θύλακες. Στην Παιδεία, η WWF (made in Germany). Στο ΥΠΟΙΟ, οι σύμβουλοι, και σύντομα οι ...εθελοντές (made in Germany -- μην αρχίσετε με το ΔΝΤ, το ΔΝΤ είναι για μόστρα), στο Υπουργείο Προπαγάνδας, ο Σκάϊ (παράρτημα της Deutsche Welle, βλέπει καταστροφή από κλίμα, peak oil και κάθε σχετική παπάρα), στο ΥΠΕΚΑ χαμός, αλλά ο ΥΠΕΚΑ, εκτός από τον Λάλλα, έχει απ' ευθείας γραμμή με το αφεντικό στην Γερμανία. Αυτή η αλητεία δεν θέλει έξοδο από την ευρωζώνη, αυτή σαλαμοποιεί κόμματα, αυτή (και κάτι αφανείς που έχουν δέσει τον γάϊδαρό τους) έφτιαξαν την "συναίνεση" αυτή με εκβιάζει να ψηφίσω ακραία κόμματα.

Ο Λαπαβίτσας αιρετικός, ο Σκαπέρδας αγγλοσάξονας, οι αριστεροί "αριστεροί", και εγώ δηλωμένος φιλελεύθερος (όπως λέμε ελευθερία αγορών).    Βρε όποιος έχει κουκούτσι μυαλό το βλέπει το έργο, και όποιος δεν βλέπει δεν θα ...κατάλαβε.

29 σχόλια:

nikos είπε...

και το ρεζουμέ που όλοι βλέπουν

"Αυτό, λοιπόν, που βλέπω δεν είναι η αναγέννηση του ελληνικού κράτους. Αλλά η διάλυσή του. Οδεύουμε προς φαινόμενα που θα φέρουν σοβαρότατα προβλήματα. Που μπορεί να περιλαμβάνουν μαφίες, και μηχανισμούς στηριγμένους στη διαφθορά. Δεν είναι διόλου απίθανο να εμφανιστούν τέτοια φαινόμενα."

Ανώνυμος είπε...

Από τότε που οι Έλληνες αντί να μεγαλώνουν παιδιά στα διαμερίσματα φροντίζουν σκυλιά και οι επενδύσεις σε ανθρώπους στην δωρεάν δημόσια υγεία και παιδεία έγινε αμοιβόμενες σαχλοκαλλιτεχνίες (αλλά και ποιοτικά δρώμενα απο ιδιώτες που στηρίζει όμως το δημόσιο χρέος)-δημοσιογραφομπαρουφολογίες ( αλλά και γκόλντεν ελίτ ψιττακολογίες), ντοπαμινοαθλητοεργίες (πόσα εκατομμύρια στοιχίζουν οι εισαγωγές αθλητών; από την τσέπη τους σαν το Γουλανδρή τα βάζουν οι πρόεδροι;) και άλλα ων ουκ έστι ο αριθμός των εξόδων, τι περιμένουμε να γίνη...
ΤΟ 1965 φέτα17, αρνι 22, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 1,5...μέσος μισθός περι τις 2500 δρχ....συγκρίνατε τις σημερινές αναλογίες. Αντιγράφω...sic
<>
Δεν είχαμε καπιταλισμό τότε;...και μάλιστα με τόση αύξησι του ΑΕΠ απότότε...ναι αλλά δεν ήταν ανθρωποφάγος...και εν πάσει περιπτώσει ζούσαμε στην Ελλάδα που ανήκε στους Έλληνες πριν γίνη μπαλκονάτο σύνθημα.

Ανώνυμος είπε...

<>

Ανώνυμος είπε...

Η αγορανομική νομοθεσία περιλαμβάνει το σύνολο των διατάξεων που αφορούν την αγορανομία, τις αρμοδιότητες και το αντικείμενό της, τον καθορισμό των αγορανομικών αδικημάτων και των ποινών τους, τη ρύθμιση των ορίων τιμών και ποσοστών κέρδους των προϊόντων κατά κατηγορίες και, γενικότερα, τη ρύθμιση της πληθώρας των ζητημάτων των οποίων η τακτοποίηση έχει τελικό σκοπό την προστασία της κατανάλωσης.
Κύριο άρθρο: ουσιώδη και επουσιώδη αγαθά
Ουσιώδη θεωρούνται τα είδη εκείνα που αντιστοιχούν σε βασικές οικονομικές-βιοτικές ανάγκες των καταναλωτών και επιδρούν άμεσα στη διαμόρφωση του κόστους ζωής, ενώ επουσιώδη, αντίθετα, ονομάζονται τα είδη πολυτελείας και αντιστοιχούν σε δευτερεύουσες ανάγκες οι οποίες προκύπτουν αφού έχουν ικανοποιηθεί οι πρωτεύουσες και ουσιώδεις. Περαιτέρω τα ουσιώδη αγάθά διακρίνονται:
Στα εν επαρκεία των οποίων ο δείκτης προσφοράς είναι σχετικά μεγάλος, ενώ
στα εν ανεπαρκεία αγαθά παρουσιάζουν μικρό δείκτη προσφοράς.
Τα ουσιώδη εν επαρκεία και εν ανεπαρκεία είδη απαριθμούνται περιοριστικά στην αγορανομική διάταξη 72/1977. Σύμφωνα με τον νόμο αυτόν, εν επαρκεία θεωρούνται, για παράδειγμα, τα αναψυκτικά, τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και τα εξαρτήματα μοτοποδηλάτων, ο χάρτης γραφής, τυπογραφείας και υγεία κλπ., ενώ εν ανεπαρκεία θεωρούνται, για παράδειγμα, το πετρέλαιο ντίζελ, η βενζίνη, το κρέας, το βούτυρο, το γάλα, η ζάχαρη, ο καφές, τα πουλερικά, τα σιδηροδρομικά, ατμοπλοϊκά, αεροπορικά εισιτήρια κλπ.
Για κάθε κατηγορία ή υποκατηγορία προϊόντων αντιστοιχούν, σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικές ρυθμίσεις. Έτσι τα επουσιώδη είδη δεν υπόκεινται σε διατιμήσεις, σε ποσοστά κέρδους ή σε έλεγχο για υπερβολικό κέρδος. Τα ουσιώδη εν επαρκεία ελέγχονται μόνο ως προς το υπερβολικό κέρδος, ενώ για τα ουσιώδη εν ανεπαρκεία υφίσταται καθεστώς ανωτάτων τιμών πώλησης και ποσοστού κέρδους η παραβίαση του οποίου συνιστά ΠΟΙΝΙΚΟ αδίκημα

porta porta είπε...

το PSI κουρευει με στοχο το 90% της ονομαστικης αξιας των ομολογων των 207.

Στο PSI ΔΙΝΕΙ(ουμε) 30δισ ΜΕΤΡΗΤΟ..
Στο PSI ΔΙΝΕΙ9ουμε) 46.5% της ονομαστικης πισω ! ΣΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑΚΙ "γεμενο" με το ΑΕΠ και το Ελλειμμα ( οπως αυτα στοχοποιηθουν και πληρωνει 1% το χρονο ). Αυτο το παραγωγακι εχει ονομαστικη αξια τα 46.5% της ονομαστικης προ κουρεματος.

Οι Τραπεζες θα παρουν 40-50δισ.

Οι Κρατικες εγγυησεις που "τρεχουν" σε Ομολογα ΔΕΚΟ θα κουρευτουν ! Μαζι πχ με τα ομολογα οσων πληρωθηκαν απο Λοβερμαν....

και καλα λεει ο Αρχαιος... ακομη κ ετσι... και χωρις πολλες λεπρομερεις ( αριθμων ) το Χρεος/ΑΕΠ θα ειναι 138%...

Το χρεος εστω ειναι δεδομενο ως αριθμητης του κλασματος, - ενω εγω λεω οτι θελουμε αλλα 250δισ στο καπακι.

Το γαμω ΑΕΠ ποιος το ΓΕΝΕΙ ως παρανομαστη? Θλεω να τον γνωρισω. Με τα δικα τους νουμερα.. το Χρ/Αεπ βγαινει πανω απο 138% το 2020.


Π₪₪₪₪Π

Ανώνυμος είπε...

είμαστε σοβαροί;

είναι δυνατόν να πάμε από -3,02 πρωτ.έλλειμμα το 2012 σε πλεόνασμα 3,2 το 2014??????

και ισοσκελισμό το 2013? σε 8 μήνες δηλαδή;

@αλλενάκι

archaeopteryx είπε...

Οι παραδοχές είναι οι ευνοϊκές δικές μου. Που να ξέρω τι έχουν αυτοί. Το 138% το 2020 είναι με ευνοϊκές παραδοχές. Ευνοϊκές για τα νούμερα, για να δεις πόσο ΜΗ βιώσιμο είναι το εγχείρημα. Και το ξέρουν!

Ανώνυμος είπε...

oι ιδιώτες επενδυτές αποκλείεται να δεχθούν το κούρεμα, είτε είναι μεγαλοϊδιώτες είτε είναι μαρίδα, κακόμοιρα πλασματάκια

πόσοι ιδιώτες είναι μεγαλοεπενδυτές και πόσοι είναι άνθρωποι που τους έπεισε κάποιος ασφαλιστής να επενδύσουν σε fund τις οικονομίες τους

μιλάμε για οικονομίες μιας ζωής για ένα ζευγάρι μικροαστών, τρίτης ηλικίας

πρόκειται για πραγματική ντροπή αυτό που γίνεται!!!
@αλλενάκι

Ανώνυμος είπε...

Έβλεπα χτες ντοκιμαντέρ για τον Μέιντοφ, πως εξαπάτησε.

Κανείς δεν έχει καταλάβει ουσιαστικά.

Στο λεγόμενο Lipstick Building (όνομα που βρήκε ο κερατάς!) στον 17ο όροφο που ήταν θωρακισμένος και δεν έμπαινε κανείς, ολημερίς και ολονυχτίς ένας έμπιστος του Μέιντοφ, ιταλιάνος, τύπωνε εξτρέ με χιλιάδες ψεύτικες συναλλαγές στους εκτυπωτές (δηλαδή έβλεπες ονόματα διαφόρων εταιρειών, άλλων funds, ιδιωτών κλπ. και δίπλα είχε το ποσό της συναλλαγής (ψεύτικη συναλλαγή βέβαια)

Ποτέ δεν έγιναν αυτές οι τοποθετήσεις.

Τα εκτυπωμένα εξτρέ τα έστελναν όλα ταχυδρομικά στους πελάτες αφού φυσικά δεν υπήρχαν σε ηλεκτρονική μορφή, γιατί δεν είχε γίνει ποτέ η πραγματική συναλλαγή, μεταφορά ποσού, αγορά μετοχών κλπ. με αποστολή στα κομπιούτερ των συναλλασσομένων.

Εξακολουθεί να είναι άγνωστο το πως ακριβώς έστησε αυτή την πυραμίδα.

@αλλενάκι

Ανώνυμος είπε...

Κάτι "έσκασε" τωρα με το βουλευτικόν 1 εκατ. ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗ το ρηθέν υπο Κουτσόγιωργα το 1989 για το δωράκι Κοσκωτά "μη με πιέζετε να αποκαλύψω τι υπάρχει στον λογαριασμό της Ελβετίας γιατί θα ανατινάξω το πολιτικό σύστημα στον αέρα" προσθέσατε απο τότε μύρια άλλα τόσα στο δημόσιο χρέος...

Ανώνυμος είπε...

για το κόστος δανεισμού δεν μας έχουν φλομώσει στα ψέματα ότι το επιτόκιο μειώθηκε και θα πέφτει????

και όλη αυτή η φασαρία για μείωση από 169% του ΑΕΠ σήμερα σε 138% του ΑΕΠ το 2020?

ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!

Και το 169% του ΑΕΠ σήμερα είναι η ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΠΙ ΔΙΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ!!!
(ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΙΛΑΟΥΤ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΙΚΑ !!!)

Α ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΥΦΕΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κόστος δανεισμού λέει 3,50% όλη τη δεκαετία!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΧΤΕΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ!

ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΚΤ ΜΗΔΕΝ (0) ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!!

ΑΛΗΤΕΣ!!!!

ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟ ΝΥΧΑΚΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!

@ΑΛΛΕΝΑΚΙ

archaeopteryx είπε...

αλλενάκι, εγω ζητάω σταση ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ πληρωμών, αυτοί επέβαλαν στην ουσία "εσωτερικών".

Εκτός αν μας εκβιάζουν με επίεθση των ...Τούρκων, μόνο προδοτικό είναι αύτό που γίνεται. Οι ΓΕΦΥΡΑ και οι Καλατράβες και ΣΙΓΟΥΡΑ η Τράπεζα της Ελλάδος, έβλεπαν τι γίνεται. Στην δουλέιά μου μαζευόμαστε για αυτό που γίνεται από το 2005.

archaeopteryx είπε...

Τι; Ψηλό σου φαίνεται το 3,5; Και 4,5 και 6... και 22... από όλα έχει. Θες το εξελάκι;

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή μας κοροϊδεύουν και σ' αυτό;

έχει και ψηλότερα επιτόκια και τα κρύβουν; και εμφανίζουν την θεωρητική περίπτωση με το 3,5%

είπαν ότι θα "βαίνει μειούμενο"
άρα εννοούν από 22 θα μειώνεται στο 6 και 4,5 και θα φτάσει στο 3,5%.

και έχουν και εναλλακτικα εξελάκια για το πόπολο;

που είναι τα εξελάκια;

archaeopteryx είπε...

Το εξελάκι δεν είναι "Κυβερνητικό", είναι ερασιτεχνικό, μπακάλικο. Αλλά σας διαβεβαιώ είναι το οπτιμιστικό σενάριο που σκαρφιστήκαμε οι μπακάληδες. ΕΑΝ είχαμε Βουλή και εάν είχαμε Βουλευτές, αυτό θα ήταν το ανιτκείμενο της συζήτησης.

Αντ αυτού παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμός Κούβελου. Εχουν βγει ΔΙΣ και ΔΙΣ εκτος Ελλάδος (να μην πώ και από όποιον "βουλευτή" είχε λεφτά εντός.

nikos είπε...

«Οι ελληνικές ελίτ δεν συμπεριφέρονται πατριωτικά»

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4697991

Γιατί ψέμματα είναι;

Ανώνυμος είπε...

για το επιτόκιο είναι το πρώτο χοντρό ΨΕΜΑ !!! ΑΛΗΤΕΣ !!!

για το πρωτογενές πλεόνασμα σε ένα χρόνο από τώρα είναι το δεύτερο χοντρό ψέμα!!!

για την ανάπτυξη από -6,5 σε 1% (δηλαδή 7,5% ολόκληρες μονάδες) το 2014 το τρίτο ψέμα!!!
αυτό κι' αν είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ !!!

τη συνεχή μείωση του ΑΕΠ που την πάς ως τη μέση της δεκαετίας! (λέμε τώρα...)

το μόνο που λένε σχετικά αλήθεια και δεν είναι τόοοσο καρφί στο μάτι το ψέμα είναι ο αρνητικός πληθωρισμός, αλλά αυτό οφείλεται στο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΥΓΙΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!

ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ

Υ Π Ο Τ Ι Μ Α Ν Ε

ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ

@Α.

spiral architect είπε...

Απο τότε που εφευρέθηκε το excel, χάθηκε το φιλότιμο!

archaeopteryx είπε...

ναι, αλλά δες τι λένε τα νούμερα...

Με τούμπες ανάποδα, πάλι, ΔΕΝ βγαίνει.

spiral architect είπε...

Το είδα, το είδα!
Και εγώ που δεν είμαι του αντικειμένου ... πείστηκα!

archaeopteryx είπε...

φίλε, αυτό είναι το τραγικό. Ε΄γω είμαι στους κακούς που πιστεύουν στο να ζεις αν ανάλογα με δυνατότητες, να μην έχεις πρωτογενή ελλείμματα, και δέχομαι, ή ανέχομαι την "ανισότητα" υπέρ της αποτλεσματικότητας" (σε αυτό ίσως διαφωνείς εσύ, αλλά δεν έχει σημασία τώρα)

Να πηδηχτούμε να φτιάξουμε το σπίτι μας, το καταλαβαίνω, αλλά να πηδηχτούμε ΚΑΙ να το εκχωρήσουμε, δεν το καταλαβαίνω.

Ανώνυμος είπε...

Το δούλεμα το κατάλαβα όταν διάβασα, πριν πολλά χρόνια, έκθεση του Παπουτσή όταν ήταν επίτροπος στην ΕΕ για την μείωση της γραφειοκρατείας και την ενθάρρυνση μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Εκεί να δεις πλήγματα κατά της γραφειοκρατείας! Εξάλειξη κάθε υποχρέωσης προσκόμισης δικαιοληγητικών που εκδίδει το κράτος, με την λογική ότι το κράτος είναι ενιαίο και είναι ψιλομαλακία η μια υπηρεσία να σου ζητά να φέρεις πιστοποιητικά από μιαν άλλη.

Και ήταν και η κατάργηση φόρου στα πέντε πρώτα χρόνια νεοσύστατης εταιρείας από νέους και άλλα επαναστατικά κόλπα του Παπουτσή.

Αυτά δεν είδαν δημοσιότητα στην Ελλάδα, όμως εφαρμόστηκαν στην υπόλοιπη Ευρώπη, και ειδικα στη Γαλλία, με επιτυχία.

Εδώ ο Παπουτσής και το Πασοκράτος ούτε που μας τα μετέφρεσαν. Και περιμένουμε πρωτογενές πλεόνασμα και ρυθμούς ανάπτυξης του 8 τοις εκατό. Είμαστε συλλογικά αυνάνες ή έτσι μας αντιμετωπίζουν;

Kaymakchalan

archaeopteryx είπε...

Φοβάμαι ότι είναι χειρότερο. ΠΟΛΥ αυνάνες (και έτσι μας αντιμετωπίζουν)

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον λυστε μου μια απορια.
Αυτοι ξερουν οτι το εργο δεν παιζει.
Εμεις το βλεπουμε και το αντιλαμβανομαστε σιγα σιγα με ολοενα περισσοτερη ευκρινεια.
Τι στο καλο περιμενουμε να γινει και απο ποιον, για να αλλαξει ολο αυτο το πραμα; Νομιζω οτι αν δεν κουνηθουμε να κανουμε κατι, δεν θα κατεβουν ουτε οι Ελ, ουτε ο Διας ουτε ο Θεος ο ιδιος, να μας βοηθησουν.
Μαλλον θα πρεπει να κουνησουμε και μεις τα χερακια μας, αν θελουμε να αλλαξει κατι. Βαρεθηκα πια να διαβαζω και να πληκτρολογω. Τη φλογα που θα αναψει το φυτιλι περιμενω. Τελειωσαν οι πελατες, τελειωσαν τα ετοιμα, τελειωνουν και οι επιλογες. Ο νοων νοητω.

archaeopteryx είπε...

Ανώνυμε, ακριβώς το ίδιο αναρωτιέμαι. Η απάντηση μπροστα μας είναι αλλά δεν την βλέπουμε, ή φοβόμαστε να την δούμε...

Ανώνυμος είπε...

Δεν φοβαμαι να γυρισω 50 χρονια πισω. Ουτε την φτωχεια φοβαμαι. Ετσι κι αλλιως μεροδουλι μεροφαι ελ.επαγγελματιας ειμαι. Εκεινο που με τρομοκρατει ομως ειναι να μεγαλωσουν τα μικρα μου χανοντας καθε εννοια του Ελληνισμου, και να ειναι ενοικοι σε μια χωρα πανεμορφη οπου εγω προλαβα και την ειδα και την γνωρισα ελευθερη, με τα καλα της και τα κακα της. Μα πανω απ'ολα Ελευθερη.
Και μονο στην ιδεα οτι φοβαμαι κατι, εξαγριωνομαι.

victoria (true) είπε...

Δεν λέει κανείς πως βγαίνουν τα νούμερα έτσι όπως είναι.
Το είπε κι ο Σαμαράς: Βλέπω. Δεν είμαι μύωψ.

Το θέμα ήταν να μείνουμε στο παιχνίδι. Μόνο αυτό. Μπορεί να αποδειχθεί λάθος. Αλλά τότε δεν θα χαρεί κανείς μας παιδιά.