Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Το τηλεγράφημα του κ. Ζίμμερμαν

Είναι απόλυτα ανόητο να ασχολούμαι με γεωπολιτικές συνωμοσίες, αλλά γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, σε όλους μας αρέσει λίγη συνωμοσιολογία. Μου έχει μπει η ιδέα, ότι παρ’ ότι ζούμε στα 2010, σύντομα 2011, ούτε οι Γερμανοί έχουν ξεχάσει τι ήταν το 1900, ούτε οι Ρώσοι τι ήταν το 1900 και τι λίγο πριν το 1990.

Λίγη υπομονή… (1) Καλώς ή κακώς, η Πράσινη Ανάπτυξη είναι εντελώς και απερίφραστα Νεοταξικό Newspeak (θα αναφερθώ σε αυτό στον χαιρετισμό μου προς εσάς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς). Επίσης, (2) δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία ότι πίσω από την Πράσινη Ανάπτυξη έχει βασικά Γερμανούς, και τους μισούς Αμερικάνους (αλλά δεν έχει Ρώσους, και οι Αμερικάνοι είναι πελάτες, θύματα). Και, (3) σχεδόν πείθομαι ότι σε κάποιο, όχι ασήμαντο, βαθμό έχει δίκιο και ο άγνωστος ιστολόγος και το άρθρο του American Thinker περί αριστερών δακτύλων στην σημερινή χρηματοοιοκονομική κρίση, τουλάχιστον όπως ξεκίνησε στην Αμερική, με κύρια «διαμεσολάβηση» του κόμματος των πάντα φιλολαϊκών (σοσιαλ)Δημοκρατικών.


Και καταλήγω εκεί που έχω κολλήσει εδώ και καιρό: Ή ξαναγύρισε ο σοσιαλισμός στην γενέτειρά του την Γερμανία, που ξαναγίνεται με τον ένα ή άλλο τρόπο αυτοκρατορία, ή η Ρωσία και η Γερμανία έχουν τακιμιάσει στο Ορουελικό μοντέλο της Ευρασίας, ή και τα δύο, ή απλά το Μεγάλο παιχνίδι συνεχίζεται, και οι «κακοί» έχουν εισβάλει στην Αμερική, από την πίσω πόρτα. Τι είναι το χαρακτηριστικό του σοσιαλισμού εξ άλλου; Η κεντρικά σχεδιασμένη οικονομία. Ποιος είναι ο Άριστος στον Κεντρικό Σχεδιασμό της οικονομίας; Ein volk κλπ.


Το 1917, περίπου την περίοδο που η Αγορασμένη Επανάσταση στην Ρωσία έσωζε την Γερμανία από την Ανατολή, ο κύριος Αρθούρος Ζίμμερμαν, Υπουργός των Εξωτερικών του Ράϊχ, έστειλε ένα τηλεγράφημα στον Γερμανό Πρέσβη στην Washington, για προώθηση στους Μεξικάνους, να εισβάλουν στις ΗΠΑ και να καταλάβουν μερικές Νότιες Πολιτείες, που είχαν χάσει σε πρόσφατο πόλεμο με τις ΗΠΑ. Το τηλεγράφημα ζητούσε από τους Μεξικάνους να διαμεσολαβήσουν για να συμμαχήσει η Ιαπωνία με το Ράϊχ. Βέβαια, αυτοί οι κακοί Άγγλοι είχαν βουτήξει τον κώδικα... Και έτσι μπήκαν οι ΗΠΑ στον Α' Π.Π.

Σας τα λέω αυτά για να δείτε ότι ούτε είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά οι φαντασιώσεις μου, ούτε σας λέω κάτι που δεν ξέρει όλος ο κόσμος: Το History Channel, που καθόλου δεν κάνει και αυτό psy ops, το δείχνει και το ξαναδείχνει το επεισόδιο με το Zimmerman Telegram. Βέβαια, το History Channel δεν το συνδέει με την Πράσινη Ανάπτυξη. Αυτή είναι δική μου θεωρία... Αλλά μαντέψτε ποιοί σπρώχνουν Κυότο, Κανκούν κλπ, και ποιοί δεν παίζουν... Και ποιοί σε αυτούς που δεν παίζουν είναι οι ευρωλιγούρηδες (οι σοσιαλΔημοκρατικοί... και ο ΓΑΠ)

1 σχόλιο:

Ζάχαρη είπε...

Μου φαινεται οτι ειναι ωρα για νεους προσδιορισμους.Αριστερα,σοσιαλισμος και τετοια.Σκεφτομουνα αυτο που ανεφερες..."τι ειναι αριστερα".
Λοιπον τιποτα γνωστο ηδη,μαλον μια διαθεση για να ξαναμοιρασουμε καποτε τα αγαθα σωστα.Τα λεω αυτα με αφορμη τις νεες συμμαχιες που γραφεις.Προσχη,θα χρειαστουν παλι τις ιδεολογιες.