Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ποιόν εκπροσωπεί η Βουλή;


Θα ήθελα να γράψω ότι η Κανκούν εξελίσσεται σε φιάσκο, όπως έχει προαναγγελθεί από όλες τις πλευρές. Θα ήθελα να το θυμίσω στην κυρία Μπιρμπίλη, και τον κύριο Πρωθυπουργό, και να τους πω ότι και το Κυότο θα είναι φιάσκο το 2012.

Και να τους πω, άλλη μια φορά, ότι δεν είναι Γερμανική ή Γαλλική ή Δανική η Κυβέρνηση Παπανδρέου, ούτε είναι δικιά του η Ελλάδα, ούτε της κυρίας Μπιρμπίλη, για να δίνουν τα βουνά της σε αιολικούς απατεώνες, για να εισπράττουν δικαιώματα ρύπων, χρηματοδοτημένα από το ρεύμα που θα πληρώνουμε εμείς καπέλο. Ούτε του κάθε τρωκτικού που περιμένει να ροκανίσει... Η Κανκούν τέλειωσε, αντίο, και η σαγιονάρα για το Κυότο δεν είναι μακρυά.

Αλλά τώρα ούτε ο "Κύριος" Παπανδρέου ούτε η "Κυρία" Μπιρμπίλη, ούτε τα άθλια παρατρεχάμενα ευρωλιγούρικα ανθρωπάκια χρειάζονται την Κανκούν ή το Κυότο. Έχοντας, προδοτικά, εκχωρήσει υποθήκες στο εξωτερικό μας χρέος (παρά τα "λεφτά που υπάρχουν" και "δεν θα πάμε στο ΔΝΤ" και τα ξεδιάντροπα ψέματα) ετοιμάζονται να δεχτούν τον "Κύριο" ΔΝΤ στην Βουλή.

Η Βουλή, είναι τα παλιά Ανάκτορα του Όθωνα. Κακώς, καλώς, με τις ατέλειές της είναι η Βουλή των Ελλήνων. Όποιον βουλευτή δω να δέχεται, να στέκεται όρθιος και να χειροκροτεί τέτοιους εξωθεσμικούς επισκέπτες, του το λέω από τώρα, δεν είναι δικός μου Βουλευτής. Δεν με εκπροσωπεί.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

....μαζι και εγω

sawas

Ανώνυμος είπε...

Φεῦγε πολέμιον και τύραννον δανειστήν, οὐ γῆν αἰτοῦντα καὶ ὕδωρ ὡς ὁ Μῆδος, ἀλλὰ τῆς ἐλευθερίας ἁπτόμενον καὶ προσγράφοντα τὴν ἐπιτιμίαν.

http://wwwaristofanis.blogspot.com/2010/09/blog-post_3016.html

a. horribillis είπε...

Το Κιότο ούτως ή άλλως δεν στέκει καλά. Οι "φτωχές χώρες" απειλούν με αποχώρηση από την Κανκούν αν οι πλούσιες δεν συμφωνήσουν από τώρα για το Κιότο. Ψάχνουν για συμβιβαστική γλώσσα για να δείξουν ότι κάτι έκαναν. Με το παγκόσμιο οικονομικό κλίμα στα χάλια που είναι τρέχα γύρευε.

Από την δήλωση της Ιαπωνίας ξεκίνησε η φασαρία.

Ο κομισάριος της ΕΕ Artur Runge-Metzger το είχε πει από τον Οκτώβριο ότι δεν θα συμφωνήσουν στην Κανκούν και αν αυτό συνέβαινε όλες οι κλιματολογικές θεωρίες θα ήταν πλέον άσχετες.

ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρεται για την κλιματολογία. ΜΟΝΟ για τα λεφτά. Οι φωτχές χώρες να πληρώνονται από τις πλούσιες για να είναι πράσινες και οι Γερμανοί να πληρώνονται πουλώντας πράσινα μηχανήματα και από την διαχείριση της εμπορίας ρύπων.

Οι επιδοτήσεις κόβωνται. Χωρίς επιδοτήσεις τα μεταλλικά δέντρα με τις φτερωτές δεν αντέχουν. Και μένουν τα δικαιώματα ρύπων. Αυτά είνια φόροι σε εμάς για να πληρώνονται οι Γερμανοί και οι Γαλλοι. Φόρος από τον πλούσιο στον φτωχό. Θα ξεσηκωθεί ο κόσμος μόλις το καταλάβει.

Ανώνυμος είπε...

Και άν ήταν..λέω ΑΝ ...ΑΝ ήταν να βάλω ανεμογεννήτριες στήν χώρα μου,θα ζητούσα από τούς Κινέζους,πού "καίγονται" να αποκτήσουν συνέταιρους συμμάχους στην Ευρώπη,να μου τίς βάλουν..
.....δωρεάν(!!),εν είδει οικονομικής βοήθειας,μιά πού θα τούς δώσω γερή και μακροχρόνια βάση εισόδου στην ΕΕ.
Τήν ίδια άν όχι και καλύτερη τεχνολογία με τούς γερμανούς έχουν στίς ΑΠΕ!Ετσι δεν θα είχα τρωκτικά να μασήσουν επιδοτήσεις και να θησαυρίζουν από υποχρεωτικές, επαναλαμβανόμενες,αυξήσεις τής τιμής τού ηλεκτρικού ρεύματος..Και θα με κάλυπταν και στα δικαιώματα ρύπων,μιά πού έχουν πλεόνασμα.
Λέω ΑΝ...ΑΝ, ή Βουλή ήταν ΒΟΥΛΉ τού ΚΑΛΟΥ τών ΕΛΛΗΝΩΝ.

Υ.Γ Και δεν θα πήγαινε και τζάμπα τό χειροκρότημα στην ομιλία τού Κινέζου προέδρου πρίν λίγο καιρό...

@ O Παγωτατζής

archaeopteryx είπε...

τις Α/Γ δεν τις βάζουμε εμείς, τις βάζουν Ευρωπαϊκές "ΔΕΗ"... σημαδεμένη η τράπουλα.

Ακόμα και οι επώνυμες Ελληνικές εταιρίες είναι παραρτήματα των Ευρωπαϊκών.

Αν φύγει ο Ευρωπαίος προμηθευτής αιολικού χαλάειο η συνταγή.

Στα φ/β υπάρχει μεγαλύτερο θέμα. Εαιρίες που έφαιρναν Κινέζικα, τους έκαναν νταντά με προδιαγραφές και τέτοια.

porta porta είπε...

Αυτο το παληκαρι στο μαρμαρο ποιον εκπροσωπει κ Παγκαλε? Αυτο το παληκαρι το αντιπαραγωγικο !??
κ Μπιρμπιλη.. ανεμοδαρμενε πάτε νας σα ςκανω μια ερωτηση..
Εαν στη Μαχη του Μαραθωνα ειχαμε Α/Γ στην Πεντελη θα φοβοταν ο Δαρειος?
Αν στη ναυμαχια της Σαλαμινας ο Θεμιστοκλης ειχε στρωσει ΦΒ στη Γλυφαδα θα τυφλωνε το Ξερξη?

Οι μαχες δινονται με λεπιδια και οχι με φτερωτες και καθρευτες.

ΠΠ