Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Και στην Αλβανία;


Από το olympia.gr και από εδώ και εδώ.

Με τους δοσίλογους και ιδιεοληπτικούς φωστήρες που ΔΕΝ μας κυβερνάνε, αφού έχουμε καταστρέψει τον τόπο, θα εισάγουμε ρεύμα από κάθε γείτονά μας. Να δούμε με τι θα το πληρώνουμε... Τουρκία, Βουλγαρία, τώρα Αλβανία. Εδώ, λέει (το 2009) ότι είναι "πρόωρο" το θέμα της Αλβανίας. Δεν είμαι ειδικός στα της Αλβανίας, αλλά όλες αυτές οι χώρες (και εμείς) θα υπάρχουμε για να τροφοδοτούμε την Ευρωπαϊκή "μητρόπολη". Πυρηνικά στην ΝΑ και Α Ευρώπη συμφέρουν την Δυτική Ευρώπη (και το Αλβανικό, την Ιταλία).

Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ή δεν γίνεται στην Ελλάδα. Οι "οικολογικές" αντιδράσεις είναι 100% μαϊμούδες. Μάλλον δεν μπορεί να μοιράσει την πυρηνική πίτα η Διαπλοκή, αναμεταξύ της, και μάλλον το "ΝΑΤΟ" δεν πολυγουστάρει, ή δεν μπορεί να ελέγξει. Αποικία είμαστε, αλλά δεν ξέρουμε, ακριβώς, τίνος.

Δεν χρειάζεται ωστόσο Ph.D. για να καταλάβεις ότι εάν υπάρχουν πυρηνικά στην περιοχή και εμείς έχουμε την Τίνα και τον ΓΑΠ, θα εισάγουμε ρεύμα στα 50, θα παράγουμε στα 100 ή τα 200, και κάποιος θα ροκανίζει την διαφορά. Πασοκοελλαδικά μαθηματικά, όπως με τα ...καλαμπόκια. Ας με διαψεύσουν.

3 σχόλια:

nikos είπε...

εμεις με τα πυρηνικά τους απόβλητα ..θα ασχολούμαστε

Ανώνυμος είπε...

Η Τίνα υπογράφει Πράσινες προμήθειες από το Δημόσιο. Δώρα στους φίλους της με λεφτά των φορολογούμενων

Ανώνυμος είπε...

Πλέον είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση είναι εδώ για να αρπάξει όσο μπορεί περισσότερα και να ευνοήσει συγκεκριμένους κλολλητούς της.
Όλες οι χώρες ασχολούνται με υπευθυνότητα για την ενργειακή τους επάρκεια και εδώ οι εκλεκτοί γόνοι, που δεν είναι καν αιρετοί, κάνουν ιδιοτελείς μπίζνες.
Η πολιτική της πράσινης ανάπτυξης είναι ανθελλινική και εξαιρετικά επικερδείς για ημέτερους μόνο.